La Minerva es una antigua fábrica de harinas reconvertida en un restaurante en el puerto de Mahón desde el año 1995.

El restaurante tiene capacidad para 700 personas.

Además del edificio principal, el restaurante cuenta con una gran terraza flotante y un barco, ambos ubicados en las maravillosas aguas del puerto de Mahón.

En sus fogones se elaboran platos entre los que destacan los arroces, las calderas de langosta y los pescados de la isla.

La bodega cuenta con una extensa carta de vinos de las principales denominaciones de origen.

A la hora de los postres, todos caseros, los crepes, los tocinillos de cielo y el helado de queso son sus especialidades.

La Minerva Catering & Services también ofrece espacios idóneos para organizar todo tipo de eventos.

La Minerva was in past times a factory where flour was made, but was refurbished in the year 1995 and converted into a restaurant. The restaurant seats 700 people.

As well as the main restaurant building which boasts of several private dining rooms, and a large terrace , all of which have a wonderful view of the port. But probably we are best known for our large floating platform, and our moored boat ‘Anita’ where you can dine in tranquillity and on the waters of the beautiful port of Mahon.

We take pride in preparing and serving succulent dishes, such as rice dishes, lobster stew and fresh Minorcan fish.
Our cellar holds an extensive list of wines all with a certificate of origin.
We offer a great selection of homemade desserts, such as crëpes, our typical Spanish dessert ‘tocinillos del cielo’ a baked custard dessert, and many more, but our speciality is our Minorca cheese ice cream.
We also provide Catering & Services and locations for the organisation of any type of event, or celebration.

 

postre.jpg Pica.jpg Langosta.jpg Arroz.jpg fin de año.jpg Flotante2.jpg fotos 2006 004.png Flotante.jpg foto facebook.jpg Mix.jpg Imagen 023.jpg Imagen 024.jpg Imagen 029.jpg Imagen 036.jpg Imagen 030.jpg Imagen 037.jpg mesa fin de año.jpg mesa.jpg ramo.jpg Imagen 026.jpg